Vacatures

Spreehof-Priorhof nieuwbouw 5 woningen Veldhoven

Opdrachtgever: Groenen Onroerend Goed
Architect: LSL Architecten

Groenen bouwt energiezuinige woningen onder eigen beheer in Veldhoven.

In Veldhoven is gestart met de nieuwbouw van 3 patiowoningen aan de Spreehof en 2 patiowoningen aan de Priorhof. Een woningbouwproject dat door Groenen Bouw & Onderhoud in eigen beheer wordt gerealiseerd. Qua vorm en kleur onderscheiden deze woningen zich in de gebouwde omgeving.

De woningen bestaan uit één bouwlaag en worden geschakeld gebouwd. Ondanks de compacte bouw, krijgen de woningen toch een individueel karakter door de verhoogde opbouw. Op beide locaties zal op eigen terrein één parkeerplaats per woning worden gerealiseerd. De bestaande achterpaden naar de omliggende woonpercelen blijven gehandhaafd.

Bij dit project wordt gebruik gemaakt van Isotras. Isotras bestaat uit voorgevormde EPS elementen die in plaats van peilmetselwerk direct op de fundering worden geplaatst. In de elementen bevinden zich strategische openingen die een sterke constructie met een hele hoge isolatiewaarde mogelijk maken. Isotras betekent niet alleen een verbetering van isolatiewaarde, maar ook een snellere manier van bouwen.