Vacatures
Referenties Groenen Bouw & OnderhoudReferenties Groenen Bouw & Onderhoud

Sondervick nieuwbouw woonhuis Veldhoven

Opdrachtgever: Particulier
Architect: Hertroijs Architekten

Traditionele en moderne bouwtechnieken verenigd
In samenwerking met architect en opdrachtgever werd een plan gemaakt voor een exclusieve woning, met een combinatie van de modernste materialen en traditioneel metselwerk. Een plan waarbij de vakdisciplines van Groenen Bouw & Onderhoud optimaal ingezet konden worden. Veel aandacht ging uit naar de planning. Dat Groenen Bouw en Onderhoud voldoende capaciteit heeft in alle disciplines, bleek hierbij een groot voordeel.

De opdrachtgever stelde zeer hoge eisen aan het afwerkingsniveau, zowel buiten als binnen. Ronduit bijzonder is de betonnen dakgootconstructie. Voor het metselwerk is een klassieke handgevormde baksteen gebruikt. Binnen springen het strakke stucwerk en het witte marmer direct in het oog. Diverse details en de speelse manier waarop daglicht de woning binnenkomt, geven deze woning haar bijzondere uitstraling.

De aanpak en het samenspel tussen vaklieden, opzichter, uitvoerder en de werkvoorbereiding hebben geleid tot dit bijzondere resultaat, dat in minder dan een jaar gerealiseerd is. De opdrachtgever is meer dan tevreden en ook de betrokken werknemers zijn trots op het vakwerk dat ze geleverd hebben.